Çorlu Göle Döndü, Tıkalı Menfezler Dikkat Çekti

Yağışların başlamasıyla Venedik'i andıran görüntülerin kaydedildiği Çorlu'da Yaz aylarından beri temizlenmeyen tıkalı menfezler dikkat çekiyor.

Çorlu Gazetesi – Rahmican Çalışkan
Çorlu’da hava sıcaklıklarının düşmesi ile birlikte sıcak hava yerini soğuk ve yağışlı havaya bıraktı. İlk yağışlar ile birlikte Çorlu’da her yıl görmeye alıştığımız görüntüler ortaya çıktı. Venedik’i andıran görüntülerin kaydedildiği ‘53 ilden daha büyük’ Çorlu’da tıkalı menfezler vatandaşın dikkatinden kaçmadı.


Çorlu Gazetesi Haber İhbar Hattı’na ulaşan Çorlulu vatandaşlar, şehrin en işlek yerlerinde tıkalı menfezler olduğunu belirtti.


Çorlu’nun en işlek yerlerinden Salih Omurtak Caddesi, Atatürk Bulvarı ve Kumyol Caddesi’nde tıkalı menfezleri görüntüleyen Çorlu Gazetesi, menfezlerin aylardır tıkalı olduğunu öğrendi.


VATANDAŞ, YETKİLİLERE SORDU: “MENFEZLER TEMİZLENMEZSE SU NEREYE AKACAK?”
Konuyla ilgili yine gazetemize konuşan vatandaşlar, yaz aylarında, çalışmaya müsait hava şartlarında dahi menfezlerin temizlenmediğini hatırlattı.


“Menfezler temizlenmezse su nereye akacak?” diye yetkililere soru yönelten vatandaşlar, kış aylarına girmeden evvel çalışmaların yapılması gerektiğini anlattı.