Durak Var; Kulübe Yok, Yolcular Kaldırımda

Çorlu'da, kulübesiz duraklar dikkat çekiyor. Sosyal medya üzerinden konuyla ilgili tepki gösteren bir vatandaş, duraklarda kabin olmadığı için  vatandaşın kaldırımda oturarak beklemek zorunda olduğunu vurguladı.

Çorlu Gazetesi – Rahmican Çalışkan
Çorlu’da her gün pek çok vatandaşın kullandığı durak noktalarında yolcuların bekleyeceği bir kabin bulunmaması tepkilere neden oluyor.
Özellikle Kış mevsimine girdiğimiz şu günlerde yağışların artacağı ve hava sıcaklığının düşeceği resmi kaynaklar tarafından aktarılırken, Çorlu’da kulübesiz durakların olması yolcuları endişelendiriyor. Özellikle her gün işe gitmek zorunda kalan ve kulübesi olmayan duraklarda beklemek durumunda olan yolcular, bir an önce otobüs bekleyebilecekleri durakların konulmasını bekliyor.


Son olarak bir vatandaş, sosyal medya hesabı üzerinden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi’ni de etiketleyerek, yolcuların bekleyebileceği bir kabin olmadığını, dolayısıyla vatandaşın kaldırımda oturarak beklemek zorunda olduğuna dikkat çekti. “Şehrimize bu görüntü yakışıyor mu sizce?” diyen vatandaş, sosyal medyadan tepkisini şu şekilde ifade etti: “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kadir Albayrak, başkanım bu Çorlu’da bir durağınız. Bayanlar kaldırım taşının üzerine oturmuş otobüs bekliyor.
Çorlu Belediyesi sizin sorumluluğunuzda olduğunu söylüyor. Şehrimize bu görüntü yakışıyor mu sizce? Teşekkürler”