Çöp Konteynerlerinin Temizliği Devam Ediyor

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri ilçe genelinde bulunan çöp konteynerlerini düzenli bir şekilde dezenfekte ederek çevre kirliliğine ve kötü kokuya geçit vermiyor.

Çöp Konteynerlerinin Temizliği Devam Ediyor
06 Mayıs 2021 - 07:37
Ergene’de Çöp Konteynerlerinin Temizliği Devam Ediyor

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri ilçe genelinde bulunan çöp konteynerlerini düzenli bir şekilde dezenfekte ederek çevre kirliliğine ve kötü kokuya geçit vermiyor.

Daha temiz ve daha sağlıklı bir Ergene için çalışmalarını aralıksız sürdüren Ergene Belediyesi, çöp konteynerlerini kötü koku, kirlilik ve bakterilere karşı rutin yıkama ve dezenfekte işlemlerini sıklaştırdı. 

Artan hava sıcaklıkları nedeniyle olası olumsuzlukları önlemeyi amaçlayan Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan çöp konteynerlerinin iç ve dış yüzeylerini köpüklü su ile titizlikle temizleyerek ardından basınçlı su ve özel kokulu solüsyonla dezenfekte ediyor. Tortu kalmayacak şekilde temizlenen konteynerler daha sonra yeniden vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Konteynerlerin temizliğinde ayrıca, doğaya zarar vermeyen mikrobiyal bakteri önleyici, kir sökücü ve koku giderici temizlik malzemeleri kullanılıyor. Böylece konteynerlerin temizliği yerinde, hızlı, ekonomik ve etkin bir biçimde sağlanırken, görüntü kirliliği, kötü koku, larva ve sinek oluşumunun da önüne geçilmiş oluyor.

Daha temiz ve daha sağlıklı bir Ergene için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Tam kapanma döneminde de olsa Belediye ekiplerimiz tüm hızıyla Ergene’nin sağlığı için çalışıyor. Covid19 salgınıyla mücadelede tedbirlerimizi en üst seviyede aldık. Vatandaşlarımız ile birlikte bu virüsten en kısa zamanda kurtulacağız. Ergene Belediyesi olarak bizler bu zor dönemde üzerimize düşen görevin ve sorumluluğun farkındayız. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçemizde yer alan çöp konteynerlerinin dezenfeksiyon işlemlerine aralıksız bir şekilde devam ediyor. Halkımızın sağlığı bizler için çok önemlidir, vatandaşlarımız da bu zor dönemde sevdiklerinin ve kendi sağlıkları için temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymalılar” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum