Edirne'de Hazırlanan Milli Judocular Katar'a Gitti

11-13 Ocak tarihlerinde Katar’ın başkenti Doha’da organize edilecek Masterler müsabakalarında Edirne ve Antalya’da hazırlanan Türkiye; 2 kadın ve 5 erkek judoka ile Katar’a gitti.

Edirne'de Hazırlanan Milli Judocular Katar'a Gitti
07 Ocak 2021 - 13:50
Çorlu Gazetesi – Haber Merkezi
Uluslararası Judo Federasyonu’nun (IJF) 2021 yılındaki ilk judo buluşması, Katar’ın başkenti Doha’da 11-13 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan Masterler organizasyonu olacak. Türkiye’nin 2 kadın ve 5 erkek judoka ile temsil edileceği müsabakalara katılacak Milli takım bugün İstanbul’dan hava yoluyla Doha’ya hareket etti.
Federasyonu Başkanımız Sezer Huysuz, yeni yılın ilk judo buluşması öncesi Olimpik kadın ve erkek judokaların hazırlık çalışmalarını Antalya ve Edirne’de sıkı antrenmanlarla tamamladıklarını ifade ederek, “Yeni yıla madalya ile başlamak, Tokyo Yaz Olimpiyat Oyunları yolunda moral ve motivasyon kazanmak istiyoruz” dedi.
Kovid-19 pandemisi nedeniyle 2021 yılına ertelenen Tokyo Yaz Olimpiyat Oyunları’na puan ve kota kazandıran Doha Masterler’de Ay-yıldızlı judogileri giyecek judocularımız ve müsabaka tarihleri şöyle:
11 OCAK PAZARTESİ:
Kadınlar: 48 Kg: Gül Kader Şentürk.
Erkekler: 60 Kg: Mihraç Akkuş.
12 OCAK SALI:
Erkekler: 73 Kg: Bilal Çiloğlu, 81 kg: Vedat Albayrak.
13 OCAK ÇARŞAMBA:
Kadınlar: +78 Kg: Kayra Sayit.
Erkekler: 90 Kg: Mihael Zgank, 100 Kg: Mert Şişmanlar.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum