'ATATÜRK'E SALDIRI TÜRK'E SALDIRIDIR'

İYİ Parti Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Atakan Öztürk ilçede 3 okul bahçesinde Atatürk büstlerine yapılan saldırılara tepki gösterdi.

'ATATÜRK'E SALDIRI TÜRK'E SALDIRIDIR'
30 Mart 2021 - 07:51
-İYİ PARTİ'DEN ATATÜRK HEYKELLERİNİ SALDIRIYA TEPKİ                                        

-'ATATÜRK'E SALDIRI TÜRK'E SALDIRIDIR'

İYİ Parti Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Atakan Öztürk ilçede 3 okul bahçesinde Atatürk büstlerine yapılan saldırılara tepki gösterdi.

Saldırıyı kınayan İYİ Parti Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Atakan Öztürk, "Marmara Ereğlisi Yeniçiftlik mahallemizde Nizamettin Demirdöven İlkokulu bahçesinde bulunan Atatürk büstü boya ile karalanmış ve çeşitli yazılarla alçakça saldırıya uğratılmıştır.
Dünya tarihine damga vurmuş olan Cumhuriyetimizin kurucusu ve banisi büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasına ve şanlı tarihimize yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz" dedi.

Öztürk, "Atatürk'e yapılan bu saldırı Türk milletine yapılan saldırıdır. Başta Yeniçiftlikliler olmak üzere tüm Milletimiz bu saldırıyı hiçbir zaman unutmayacaktır. Atatürk heykellerini parçalamaya, karalamaya çalışanlar bizim Atatürk sevgimizi organize bir şekilde test etmektedirler. Bu hainler iyi bilsinler ki bu menfur olaylarla bizim Atatürk sevgimizi her gün daha da artmaktadır. Bu gibi eylemler alçak saldırılar,  vatana ihanetin ve ülkenin kutuplaştırıcı siyasetinin bir vesikasıdır. Bu nefret dolu ve düşmanca saldırılarla Cumhuriyetimizin kurucu değerlerine gölge düşürülmesine kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. 

Sonuç olarak; Konusu suç teşkil eden bu eylemlerin sorumlularının yetkili merciler önünde ivedilikle hesap vereceğine inancımız tamdır. İYİ Parti olarak milli değerlerimize zarar veren kişilerin hukuk önünde ivedilikle hesap vermeleri için olayın takipçisi olacağımızı  değerli kamuoyuyla paylaşırız" diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum