Başkan Yüksel'den Yeşilay Haftası Mesajı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 1 – 7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Yüksel'den Yeşilay Haftası Mesajı
06 Mart 2021 - 07:50
Başkan Yüksel’den Yeşilay Haftası Mesajı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 1 – 7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

Başkan Yüksel Yeşilay’ın toplumu zararlı alışkanlıklardan korumak için 1920 yılından bu yana hizmet verdiğini ifade ederek Yeşilay Haftasını kutladı. 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sigara, alkol ve uyuşturucu madde bağımlılığı başta olmak üzere insanları manevi değerlerinden uzaklaştıran gençlerin geleceğinin karamasına sebep olan kötü alışkanlarla mücadele etmek için kurulan ve kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmalar yürüten Yeşilay’ın tüm çalışmalarını takip ediyor ve destekliyoruz. Son dönemde Yeşilay her türlü zararlı alışkanlıklarla mücadele ettiği gibi bir yandan da teknolojik bağımlılıkla mücadelesini sürdürüyor. Türkiye Yeşilay Derneği’nin ilçemizdeki ve ilimizdeki temsilcileri başta olmak üzere tüm temsilcilerinin ve halkımızın Yeşilay Haftası’nı kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. 

Sigara, alkol ve uyuşturucu madde kullanımının insan sağlığının yanı sıra ekonomiye ve aile huzuruna da olumsuz etkileri oluyor diyen Başkan Yüksel Yeşilay’ın bu açıdan bakıldığında bile son derece önemli bir görev yaptığını ifade ederek, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyarak uzak tutmak sadece Yeşilay’ın değil hepimizin görevi olmalı ve herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeli” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum