Çorlu, sanki hiç korona yokmuş gibi

Yoğunluk haritasında neredeyse kırmızı olan yer olmayan Çorlu’da halk, sanki hiç pandemi yokmuş gibi sokaklara akın etti.

Çorlu, sanki hiç korona yokmuş gibi
30 Kasım 2020 - 11:48
Çorlu Gazetesi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın vakaların yüzde 100 arttığı iller arasında gösterdiği Tekirdağ’ın neredeyse tüm ilçelerindeki koronavirüs yoğunluk haritası kırmızı oldu, Çorlu’da kırmızı olmayan alanın yok denecek kadar az olması dikkat çekti.
ANCAK SOKAKTA DURUM FARKLI
Yoğunluk haritası kıpkırmızı olan Çorlu’nun sokaklarında ise, halkın adeta koronavirüs salgını yokmuş gibi dolaşması ise gözlerden kaçmadı. Çorlu’da özellikle son günlerdeki sıcak havayı fırsat bilen vatandaş, sokaklara akın etti. Çorlu’da özellikle son günlerde, sosyal mesafe adeta unutuldu, maskesiz sokakta dolaşanların olduğu gözden kaçmadı.
ÇORLU’NUN KOVİD-19 HARİTASI ‘KORONALARM’ VERİYOR
Koronavrüs vakaları Çorlu İlçesinde gün geçtikçe artışını sürdürüyor. Sağlık Bakanlığı’nın verelerine göre düzenlenen Çorlu’nun risk hartasında, ilçe genelinde oluşan kırmızı renk dikkat çekerken, haritada bölge bölge kırmızı alanların arttığı görüldü. Bakanlığın riskli bölgeler gösteren haritasında hasta sayısının ve yayılımın arttığı dikkat çekerken ilçe genelinde kırmızı nokta sayısının da devam ettiği gözden kaçmadı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum