Kadir Albayrak: "Mestan Özcan Yalan Rüzgârı Estirmeye Devam Ediyor"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’ın siyasi şovlarına bir yenisini daha eklediğini belirterek, “Mestan Özcan Yalan Rüzgârı Estirmeye Devam Ediyor” dedi.

Kadir Albayrak: "Mestan Özcan Yalan Rüzgârı Estirmeye Devam Ediyor"
14 Ocak 2021 - 11:43
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, siyasi rant elde etme hesaplarıyla Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini kötülemeyi alışkanlık haline getiren AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’ın yine kendisinden bekleneni yaptığını ve siyasi şovlarına bir yenisini daha eklediğini belirtti.
Albayrak, Büyükşehir ve bağlı kuruluşu TESKİ tarafından altyapısı yenilenen Saray Büyükyoncalı Mahallesi Atatürk Caddesi’nde yoğun yağmur yağışları sonrasında sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Mestan Özcan’ın, yolun bozuk olduğunu öne sürerek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi üst yönetimini hedef alan açıklamalar yaptığına dikkat çekti.
KALİTELİ VE SAĞLIKLI HİZMET İÇİN ALTYAPI YATIRIMI YAPILDI
Kadir Albayrak, konuyla ilgili açıklamasına şu şekilde devam etti: “Büyükyoncalı Mahalle merkezinde yer alan Atatürk ve 1 Kasım caddelerinde uzun yıllar önce asbest ve PVC malzeme ile yapılmış altyapı hatlarının kullanım ömrünü doldurması, işlevini yitirmesi ve sağlıklı olmamasından dolayı TESKİ tarafından 2020 yılının ikinci yarısında altyapı yenileme çalışması başlatılmıştır. Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve sağlıklı koşullarda hizmet verebilmek adına yaklaşık 4 milyon TL’lik yatırım bedeliyle toplam 7 bin 650 metre içme suyu hattı inşa edilmiş ve ayrıca 4 bin 844 metre kanalizasyon iletim hattının kurulumu yapılmıştır. Öte yandan TREDAŞ tarafından aydınlatma direkleri de dahil olmak üzere toplam 11.400 metrelik elektrik hattı yer altına alınmıştır.
SAĞLAM ALTYAPI İLE GÜÇLÜ ÜSTYAPININ TEMELİ ATILDI
Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız tarafından 1.200 metre yağmur suyu hattı yapılmıştır. Şu ana kadar 5 bin metrekare baskı beton kaldırım yapılmış olup, çalışmalar tamamlanınca 6 bin 500 metrekare baskı beton kaldırım yapılmış olacaktır. Kaldırım yapım işinin süresi 01.04.2021 tarihinde bitecek olup, çalışmaların hava şartlarının uygun olması halinde Ocak ayı sonunda biteceği öngörülmektedir. Yapılan bu çalışmaların maliyeti 1 milyon 406 bin 208 TL’dir. Ayrıca altyapısı yenilenen yolların silindirle sıkıştırılmış beton (SSB) ile kaplanmasıyla ilgili ihale süreci tamamlanma aşamasındadır.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ve bağlı kuruluşumuz TESKİ’nin Büyükyoncalı Mahallesi Atatürk ve 1 Kasım caddelerindeki altyapı ve üstyapı yatırımlarının toplam maliyeti yaklaşık 5,5 milyon TL’dir.
Yapılan çalışmalardan anlaşılacağı üzere popülizme ve gösterişe mahal verilmeden, tamamen halkımızın menfaatleri gözetilerek sağlıklı, kaliteli ve kalıcı altyapı ve üstyapı hizmetlerinin gerçekleştirilmesi esas alınmıştır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum