Kadir Albayrak, 2021'e Hızlı Başladı: 1 Günde 11 İlçeye Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yeni yılın ilk mesaisine sabahın ilk saatlerinde başladı.

Kadir Albayrak, 2021'e Hızlı Başladı: 1 Günde 11 İlçeye Ziyaret
04 Ocak 2021 - 09:01
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2021 yılının ilk mesaisine bu sabahın ilk saatlerinde başladı. Yeni yılın ilk mesaisine sabah saat 06.45’te başlayan Kadir Albayrak, bugün 11 ilçeye ziyaret gerçekleştireceğini belirtti.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Albayrak, şunları kaydetti:
“Günaydın Sevgili Tekirdağ’lı Hemşehrilerim, Günaydın Türkiye; Saat 06.45
Büyük umutlar ve mutlulukla başladığımız yeni yılın ilk mesaisine günaydın diyerek başlıyoruz. Şehrimize duyduğumuz hizmet aşkıyla bugün çalışmalarımızı 11 İlçemizde gerçekleştireceğiz. Gün boyunca ilçelerimizde Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ve TESKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından yapım çalışmaları devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlarımızı inceleyerek devam edeceğiz.
İlçe Belediye Başkanlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz programımızda karşılıklı değerlendirmelerde bulunarak, görüş alışverişinde bulunacağız.
Güzel Tekirdağ’ımıza duyduğumuz hizmet aşkı ve vatandaşlarımıza duyduğumuz sevginin verdiği güç ve enerjisiyle #2021 yılında da tüm hızıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Yeni güne ilk Süleymanpaşa İlçemize bağlı Naip Mahallemizi ziyaret ederek başlıyoruz. Ardından Şarköy İlçemize geçerek programımıza devam edeceğiz.
Tüm hemşehrilerime yeni yılda tekrardan sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim”
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum