Biri Çorlu'dan: 5 Sağlık Çalışanı 1 Günde Kovid-19'a Yenildi

Türk Tabipleri Birliği, bir sağlık çalışanının Çorlu’dan olmak üzere, sadece bir günde 5 sağlık çalışanının koronavirüsten dolayı hayatını kaybettiğini vurguladı.

Biri Çorlu'dan: 5 Sağlık Çalışanı 1 Günde Kovid-19'a Yenildi
04 Ocak 2021 - 10:44
Çorlu Gazetesi – Haber Merkezi
Türk Tabipleri Birliği (TTB), bir günde 5 sağlık çalışanının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayata gözlerini yumduğuna dikkat çekti.
Türk Tabipleri’nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, sağlık çalışanlarından birinin Çorlu’da Eczacılık yapan Halit Usluel olduğu aktarıldı.
“Öfkeliyiz, Çünkü Ölüyoruz… Oyalama Değil Yasa” diyerek bir günde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının isimlerini tek tek açıklayan Türk Tabipleri, şu isimleri sıraladı:
“Tekirdağ Çorlu'da çalışan Eczacı Halit USLUEL'i COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.
Gaziantep'te çalışan Eczacı Mehmet ÇİNPOLAT'ı COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.
Kayseri Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Sağlık Memuru Oğuzhan ÖZKAN'ı COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.
İzmir'de özel bir hastanede görev yapan Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. A. Uğur YILMAZ'ı COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.
Mersin'de işyeri hekimliği yapan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Doğan YILDIRIM'ı COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz”
İŞTE O SAĞLIK ÇALIŞANLARI…

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum