Otobüs Firmasının İzmit-Çorlu Seferi '50 Dakika' Rötar Yaptı: Vatandaş İsyan Etti

Kamil Koç adlı otobüs firmasının İzmit-Çorlu seferinin 50 dakika rötar yapması üzerine vatandaş tepki gösterdi...

Otobüs Firmasının İzmit-Çorlu Seferi '50 Dakika' Rötar Yaptı: Vatandaş İsyan Etti
02 Ocak 2021 - 12:59
Çorlu Gazetesi – Rahmican Çalışkan
Kamil Koç adlı otobüs firmasının 25 Aralık’taki İzmit-Çorlu seferinin 50 dakika rötarlı gelmesi ve otobüse binerken başına gelenler vatandaşı mağdur etti.
Şikayetini internet platformuna yazan Sinem isimli vatandaş, “Kamil Koç Otobüsü 50 Dk Geç Geldi Ve Kedimle Beni Otobüse Almak İstemediler” diyerek şikayetini şu cümlelerle ifade etti:
“25 Aralık İzmit-Çorlu 04.45 seferi 50dk rötarlı geldi. Firmanın önden gelen arabasındaki muavin ismimin listede görünmediğini ve otobüsün otogara uğramayacağını söyledi. Yazıhane ile konuştum otogardan sadece beni alacaklarmış. Tek bir kişi için otobüsü durdurmayı lüzum görmüyorlar sanırım. Yazıhanedeki adam sefer şoförünü aradı böylece otobüs otogara geldi. Aramasaydık otogarda öylece kala kalacaktım. 1bavul 1koli bir de 4aylık kedim vardı sorun yaşamamak için kedileri kabul eden bir firma aradım, sadece Kamil Koç sorun olmayacağını söyledi ve emin olmak için firmayla defalarca görüştüm. Otobüse binerken bavuluma yer bulamadılar. Ve kedimi otobüse almayacaklarını insan taşıdıklarını kimseye rahatsızlık veremeyeceklerini ve koktuğunu iddia ettiler. Israrlarımız sonucunda beni zorla otobüse aldılar. Ben bindikten sonra arkadaşıma yolcular rahatsız olursa beni yarı yolda otobüsten indireceklerini söyleyip resmen bizi tehdit ettiler. 
Ardından arkadaşım yazıhane ile konuştu ve adam böyle bir şey yapamayacaklarını ama benim hakkım olan eşya taşıma kapasitesini aştığımı söylediler. Tüm otobüs tıklım tıklım doluydu ve insanlar bidonlarla tereyağ ve kolilerle eşya taşıyordu sırf bu yüzden bavulumu koyacak yer bile bulamadılar. Ama ben bir bavul ve koliyle sınırı aşmış oluyorum? İlk defa böyle bir sınırlama duyuyorum otobüs firmalarında. Otobüste sabahın köründe yüksek sesle konuşan, horlayan ve kulaklıkla son ses müzik dinleyen insanlar emin olun ki minik bir kediden çok daha rahatsız edici ayrıca kedim bir kere bile miyavlamadı. 
Muavinlerinden şikayetçiyim. Firmanızdan da ulaştırma bakanlığınca yayımlanmış güncel yönetmeliği firma çalışanlarınıza iletmenizi ve bilgilendirmenizi öneririm. Böyle bir durum kabul edilemez.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum