Piliç Pane

Piliç Pane
26 Mayıs 2021 - 08:13

Piliç Pane Malzemeleri:

1 adet Tavuk but
1 adet Tavuk göğüs
1 çay bardağı Un
2 bardak Süt
2 adet Yumurta
2 çay bardağı Galeta unu
2 çorba kaşığı Yağ

 

Piliç Pane Yapılışı:

1 çorba kaşığı yağda 1 çay bardağı un süt ilavesiyle karıştırılır. Koyulaşmaya başladığında, ocaktan alınır ve 10 dakika bekletilir. Piliç eti (4 parçaya bölünmüş) önce bu sosa sonra çırpılmış yumurta ve galete ununa batırılır. Kızgın yağda 5 dakika kızartılır. Mevsim sebzeleriyle servis yapılır.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum