Karabnahar Kızartma

Karabnahar Kızartma İçin Malzemeler

Yarım demet karnabahar

Yarım şişe maden suyu

1 su bardağı un

Yarım su bardağı galeta unu

Tuz

Karabiber

Pul biber

Acı sos

Sıvı yağ

Zeytinyağ

Karnabahar Kızartma Tarifi Nasıl Yapılır?

Karnabahar sevmeyenlere bile kendini sevdirecek harika bir tarif

    Karnabaharları yıkayıp küçük küçük ayıralım.

    Bir kaba un, galeta unu, maden suyu ve baharatları ekleyip çırpalım.

    Karnabaharları hazırladığımız harca batırıp yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye dizelim.

    Üzerine zeytinyağ gezdirelim.

    200 derece fırında 15 dk pişirelim.

    Acı sos ve sıvı yağını bir kapta karıştıralım.

    Pişen karnabaharların üzerine sosu sürelim.

    5 dk daha pişirelim.

    Yoğurtla servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.